Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμετροέπειά

Αρχική » Oneiro » αμετροέπειά

Ονειροκρίτης αμετροέπειά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμετροέπειά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Ένα ναυαγισμένο πλοίο στα όνειρα προμηνύει απογοήτευση.

    Εάν δείτε πλοίο ναυαγισμένο και κατεστραμμένο κοντά στην ακτή τότε πιθανό κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει ή κάποια όνειρα που κάνατε εκείνη την περίοδο να μην πραγματοποιηθούν, να «ναυαγήσουν».

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ο ίδιος κρατούμενος, πιθανό προέρχεται από κάποιο συναίσθημα εγκλωβισμού που μπορεί να νιώθετε εκείνη την περίοδο, από μία κατάσταση.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

Εγγραφή στο RSS - αμετροέπειά