Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμωδών

Αρχική » Oneiro » αμμωδών

Ονειροκρίτης αμμωδών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμωδών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Και ναι!
    Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί την αλλαγή που περιμένατε.
    Ο τροχός γύρισε, για αυτό να είστε έτοιμοι για πολύ ευχάριστες αλλαγές.
    Από τα πολύ παλιά χρόνια η εμφάνιση του τροχού στο ονειρικό μας κόσμο συμβολίζει την απόλυτη ευτυχία όπου είναι ακλόνητη και έχει διάρκεια.

  • Η διαθήκη στα όνειρα έχει αρνητική χροιά υπό την έννοια της παράδοσης του εαυτού μας και της παραίτησης που υπονοεί σε ψυχολογικό επίπεδο. Έτσι εκτός και αν προκύπτει ονειρική έκφανση λόγω καταστάσεων στην πραγματική σας ζωή, η παρουσία της διαθήκης σε όνειρο έχει τις εξής ερμηνείες :

  • Μεγάλα, μακριά και περιποιημένα νύχια, σημαίνουν επιτυχίες και υλικά κέρδη.

    Νύχια κοντά, κακοκομμένα και φαγωμένα προοιωνίζουν αποτυχίες και στενοχώριες.

    Τα βρώμικα νύχια συμβολίζουν τα πολλά λεφτά αλλά και την ηθική σπίλωση.

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι μοιράζετε ή μοιράζεστε χρυσαφικά ή χρήματα ή χρυσά νομίσματα, πιθανό να βιώσετε στενοχώριες ή σοβαρή οικονομική δυσκολία.

  • Αν βλέπετε ένα τραπέζι που είναι γεμάτο φαγητό, αυτό μπορεί να συμβολίζει την ικανοποίηση των αναγκών σας, την ευημερία και την ικανότητά σας να απολαμβάνετε τα καλά πράγματα της ζωής.

Εγγραφή στο RSS - αμμωδών