Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμωνίτες

Αρχική » Oneiro » αμμωνίτες

Ονειροκρίτης αμμωνίτες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμωνίτες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

  • Η ερμηνεία του όνειρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που εμφανίζεται η πετσέτα στο όνειρο.
    Εάν η πετσέτα εμφανίζεται καθαρή, αρωματισμένη και φρεσκοσιδερωμένη, προαναγγέλλει ευχάριστα ταξίδια και κερδοφόρες επιχειρήσεις.

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Όταν μιλάμε για σπάργανα στον ονειρικό μας κόσμο, αναφερόμαστε κυριολεκτικά στις υφασμάτινες ταινίες που κάλυπταν παλιά τα μωρά.

Εγγραφή στο RSS - αμμωνίτες