Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμώδης

Αρχική » Oneiro » αμμώδης

Ονειροκρίτης αμμώδης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμώδης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.
    Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Η φρικιαστική αυτή ασθένεια που, στο παρελθόν, αποτελούσε εφιάλτη της ανθρωπότητας και σήμερα τείνει να εξαφανιστεί, επισκέπτεται ολοένα και σπανιότερα τα όνειρα των σύγχρονων ανθρώπων.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λεπρό ή λεπρούς, σύντομα θα κατακτήσετε την ευτυχία και την ποθητή γαλήνη.

  • Εάν δείτε εξανθήματα στο σώμα σας πρέπει να ζητήσετε βοήθεια για τα θέματα σας και να μην κρύβεστε άλλο από τους δικούς σας.
    Θα σας βοηθήσουν και ταυτόχρονα θα νιώσετε ανακουφισμένος.
    Αν πάλι δείτε εξανθήματα στο σώμα άλλου ανθρώπου, σημαίνει ότι τον συζητάνε με κακές προθέσεις.

  • Ο χωρισμός, στα όνειρα, όταν δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, αποτελεί συνήθως νευρωτική εκδήλωση του κοιμισμένου.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι κοιμάστε και βλέπετε όνειρο, και μάλιστα αυτό είναι εφιάλτης τότε καλύτερα θα ήταν για λίγο καιρό να ξεκουραστείτε για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας.

Εγγραφή στο RSS - αμμώδης