Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμμώνιο

Αρχική » Oneiro » αμμώνιο

Ονειροκρίτης αμμώνιο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμμώνιο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το λιβάδι κατά κάποιο τρόπο συμβολίζει τη ζωή, όπως και ο δρόμος ή το μονοπάτι.

    Ένα καταπράσινο λιβάδι ή γεμάτο λουλούδια, προμηνύει επιτυχίες και γενικά στιγμές που θα βιώσετε γεμάτες θετικά συναισθήματα.

  • Αν δείτε σε όνειρο σας ότι βάζετε πιπέρι στο φαγητό που ετοιμάζεστε να φάτε, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν και η φιλοτιμία σας θα αναγνωρισθεί απο τον περίγυρο σας.

  • Τα σταφύλια όταν εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο εύγευστα και λαχταριστά, προμηνύουν πληρότητα και άνθιση στον ερωτικό τομέα.
    Ίσως ακόμα είναι και προμήνυμα ενός νέου ερωτικού δεσμού που σίγουρα θα σας δώσει ότι ζητάτε από μια σχέση.

  • Το μυρμήγκι συμβολίζει την επίτευξη των στόχων μας.

    Εάν δείτε λοιπόν μυρμήγκια να περπατάνε και να κουβαλούν τροφές να περιμένετε ανταμοιβή των κόπων σας και ευχάριστα γεγονότα.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι στα έχουν εξορίσει τότε να περιμένετε ότι θα πέσετε θύμα αδικίας σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα ή σε κάτι που θα προσπαθήσετε να επιτύχετε.
    Όσον αφορά την υγεία σας, το να δείτε ότι είστε σε εξορία σημαίνει αρρώστια.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

Εγγραφή στο RSS - αμμώνιο