Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνηστεύονται

Αρχική » Oneiro » αμνηστεύονται

Ονειροκρίτης αμνηστεύονται - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνηστεύονται

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μέρη εξωτικά τότε συμβουλευτείτε το λήμμα "εξωτερικό".
    Αν όμως δείτε ξωτικά και δαίμονες αυτό σημαίνει ότι τα νεύρα σας είναι σε προχωρημένο στάδιο και παίζουν με την φαντασία σας.

  • Όποια και να είναι η μορφή της απομόνωσης στο όνειρο, είναι σίγουρο ότι διανύετε μία περίοδο που αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η υποτέλεια, ο φόβος και η έντονη ανάγκη των κοντινών σας ανθρώπων.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες από τεμπελιά και αδιαφορία.
    Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ' αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρευρίσκεστε σε εγκαίνια που τελούνται δημόσια και πανηγυρικά, τότε οι υποθέσεις σας, αισθηματικές και επαγγελματικές, θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουν αίσιο τέλος.

  • Οι αδιέξοδοι δρόμοι στα όνειρα συμβολίζουν την παγίδευση μας σε καταστάσεις που μας είναι άγνωστες και υποδηλώνουν την αδυναμία μας να αντεπεξέλθουμε.

    Η περιπλάνηση μας, λοιπόν, σε αδιέξοδους δρόμους και τρόπους , προοιωνίζει αποτυχίες και βάσανα.

  • Ή στεναχώρια στα όνειρά έχει δεχτεί πολλές διαφορετικές ερμηνείες ανά τα χρόνια.

    Ωστόσο ή επικρατέστερη που έδιναν στα παλιά χρόνια, ότι δηλαδή ή στεναχώρια στον ύπνο σημαίνει και στεναχώρια στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι έχει μείνει σε πολλούς και τους προκαταβάλει αρνητικά.

Εγγραφή στο RSS - αμνηστεύονται