Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνηστεύσιμη

Αρχική » Oneiro » αμνηστεύσιμη

Ονειροκρίτης αμνηστεύσιμη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνηστεύσιμη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

  • Η βεντούζες στα όνειρα δείχνουν ευφορία, θα βγείτε από κάποια δύσκολη στιγμή, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα έχετε μερικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σας.

  • Οι καλοσχηματισμένοι και δυνατοί μηροί στα όνειρα συμβολίζουν τη δύναμη του χαρακτήρα και την ακλόνητη πίστη στην τελική επιτυχία που, κατά κανόνα επιτυγχάνεται.
    Αν δείτε μηρούς αδύναμους και ισχνούς, να περιμένετε αποτυχίες και θλίψεις.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε παϊδάκια και το απολαμβάνετε, σύντομα θα σας τύχουν στενοχώριες και θα απειληθεί η υγεία σας.
    Αν τα παϊδάκια που τρώτε είναι άνοστα ή σας προκαλούν απέχθεια και τα φτύνεται, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας άχυρο, σημαίνει μια άκαρπη επιχείρηση και κακή κατάσταση υγείας που θα δημιουργήσουν μεγάλη στενοχώρια σε εσάς αλλά και στους κοντινούς σας.

  • Οι μπάμιες, το άκακο αυτό λαχανικό, συμβολίζουν την απειλή!
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπάμιες ή ότι τις μαγειρεύετε, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να αντιμετωπίσετε απειλές ή προσβολές από άλλα άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.

Εγγραφή στο RSS - αμνηστεύσιμη