Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνηστεύσιμου

Αρχική » Oneiro » αμνηστεύσιμου

Ονειροκρίτης αμνηστεύσιμου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνηστεύσιμου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλά πράγματα μπορεί να σημαίνει όταν δείτε στον ύπνο σας έγγραφα.
    Εάν αυτό είναι μια απλή ανάγνωση τότε μπορεί να σημαίνει την ταραχή κάποιας ερωτικής σας σχέσης είτε επίσης θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα.

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Αν στο όνειρο σας διαδραματίζεται νύχτα με πανσέληνο που σας εντυπωσιάζει ή απλά εστιάσετε με κάποιον τρόπο σε ένα γεμάτο φεγγάρι μην σας ξεγελάει η ομορφιά του καθώς τα πράγματα δεν προμηνύονται και τόσο ρόδινα.

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Η ηλεκτρική ενεργεία στο όνειρο συμβολίζει παράφορα ερωτικά πάθη που μας μεταβάλλουν σε άβουλα όντα.
    Αν όμως ,δείτε σε όνειρο ότι ασκείτε το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου ,τότε θα έχετε επιτυχίες στην σταδιοδρομία σας .

Εγγραφή στο RSS - αμνηστεύσιμου