Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμνοεριφίων

Αρχική » Oneiro » αμνοεριφίων

Ονειροκρίτης αμνοεριφίων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμνοεριφίων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μέταλλο συμβολίζει μείωση οικονομικής κατάστασης.
    Εάν δείτε λοιπόν μέταλλο στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα βιώσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και πιθανό αυτό να οφείλεται σε δική σας ανεξέλεγκτη σπατάλη.

  • Το ενέχυρο στο όνειρό σας, είτε το δίνετε είτε το παίρνετε οποιαδήποτε συναλλαγή σημαίνει ότι οι κακοτοπιές σας θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμα.

  • Το να κολακεύετε κάποιον στο όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι είστε άνθρωπος ευέλικτος και καπάτσος.
    Αν όμως δείτε ότι σας κολακεύουν μία σειρά από πράγματα που θα συμβούν στην ζωή σας θα σας κάνουν να πέσετε στα μάτια κάποιων αγαπημένων προσώπων.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Ο μποναμάς είναι σύμβολο δόλου.
    Εάν δείτε στο όνειρο ότι δέχεστε ή προσφέρετε μποναμά τότε πιθανό να εκείνη την περίοδο να βρεθείτε σε καταστάσεις που θα αναγκαστείτε
    να χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα και δόλο και δόλο για να πετύχετε τον σκοπό σας.

Εγγραφή στο RSS - αμνοεριφίων