Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμοίραστο

Αρχική » Oneiro » αμοίραστο

Ονειροκρίτης αμοίραστο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμοίραστο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Η θύελλα στα όνειρα ερμηνεύεται ως μεγάλες επικέιμενες αλλαγές και αναταράξεις στην ζωή μας.
    Αν ονειρευτείτε πως βρεθήκατε σε θύελλα, προμηνύονται απώλειες στις επιχειρήσεις και προβλήματα γενικότερα στα εργασιακά σας.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

Εγγραφή στο RSS - αμοίραστο