Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμοιβών

Αρχική » Oneiro » αμοιβών

Ονειροκρίτης αμοιβών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμοιβών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η άβυσσος είναι το μεγάλο κενό.
    Η πτώση σε μια άβυσσο προοιωνίζει ζημιά ή καταστροφή. Αν στο όνειρο σας παραμένετε απλοί θεατές, κάτι ξαφνικό και συνταρακτικό θα σας συμβεί.
    Αν δείτε οτι κοιτάζετε σε μια άβυσσο θα έχετε φιλονικίες.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πουλί κορυδαλλό είναι πολύ καλό σημάδι.
    Αρκεί να πετάει και να κελαηδάει, που σημαίνει ότι θα σας έρθουν χρήματα ή μία καλή είδηση αντίστοιχα, η οποία θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε πάνω σε κατάρτι πλοίου, τότε πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
    Αν προσπαθείτε και δεν μπορείτε να ανέβετε ή πέφτετε από αυτά, τότε το ακριβώς αντίθετο.
    Ερωτικές επιτυχίες θα βρείτε αν απλά βλέπετε τα κατάρτια.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

Εγγραφή στο RSS - αμοιβών