Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αμολόγητος

Αρχική » Oneiro » αμολόγητος

Ονειροκρίτης αμολόγητος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αμολόγητος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακόμα κι αν εσείς που είδατε το όνειρο με μια νύφη είστε άντρας ή γυναίκα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

  • Η νοσταλγία στα όνειρα είναι ευοίωνη.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι νιώθετε νοσταλγία για οτιδήποτε, πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για ευχάριστες αποδράσεις που δεν έχετε προγραμματίσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
    Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

  • Ο λιποτάκτης συμβολίζει την ανάγκη διεξόδου από μία κατάσταση που μας πιέζει και νιώθουμε εγκλωβισμένοι.

  • Οι μπάμιες, το άκακο αυτό λαχανικό, συμβολίζουν την απειλή!
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπάμιες ή ότι τις μαγειρεύετε, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να αντιμετωπίσετε απειλές ή προσβολές από άλλα άτομα που θέλουν να σας βλάψουν.

Εγγραφή στο RSS - αμολόγητος