Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

περιβόλι

Αρχική » Oneiro » περιβόλι

Ονειροκρίτης περιβόλι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : περιβόλι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μούστος θεωρείτε, παραδόξως, αρνητικό σύμβολο στα όνειρα και προοιωνίζει γενικά ανησυχία ή και στεναχώρια.
    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μούστο ή ότι τρώτε ή πίνετε μούστο να περιμένετε ότι κάποια συμβάντα ή καταστάσεις μέσα στην οικογένεια θα σας στενοχωρήσουν.

  • Η μαμή όπως και η εγκυμοσύνη στα όνειρα συμβολίζουν κάτι αρνητικό.
    Εάν δείτε λοιπόν απλά μία μαμή ή ότι της μιλάτε τότε θα υπάρξουν κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις και αρνητικά γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε ένα κοπάδι πρόβατα, σας έρχονται ημέρες άφατης ευτυχίας και χαράς.

    Αν το κοπάδι είναι δικό σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με κτηνοτροφικές εργασίες, η ζωή επιφυλάσσει για σας ανταμοιβές σπάνιες σε υλικά και ηθικά αγαθά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Τα μπαχαρικά συμβολίζουν κέρδη αλλά και κινδύνους.
    Συγκεκριμένα εάν δείτε ότι τρώτε ή χρησιμοποιείτε μπαχαρικά στο φαγητό ή στο μαγείρεμα, είναι πιθανό εκείνη την περίοδο να υπάρξουν πολλά κέρδη τα οποία

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

Εγγραφή στο RSS - περιβόλι