Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

police

Αρχική » Oneiro » police

Ονειροκρίτης police - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : police

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Στο συγκεκριμένο όνειρο δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το κλίμα ή ο τρόπος αλλά απλά και μόνο η εμφάνιση ενός χαμάλη.
    Είτε δείτε ότι εσείς ο ίδιος είστε χαμάλης, είτε απλά εμφανιστεί ένας, το όνειρό σας είναι δυσοίωνο και προμηνύει πολλές ευθύνες που δεν θα μπορείτε να αντέξετε.

  • Αν δείτε σε όνειρο, ότι είστε αδύναμος χαρακτήρας, προσέχετε μην αποτύχετε σε καταστάσεις λόγω έλλειψης θάρρους.
    Αν η αίσθηση της αδυναμίας συνοδεύεται στο όνειρο και από δυσφορία, τότε οι αποτυχίες που προαναφέραμε θα είναι έντονες, αλλά προσωρινές.

  • Στην περίπτωση που απαιτείται στον ονειρικό σας κόσμο σκοτώνετε κάποιον ζωντανό οργανισμό, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως πολύ σύντομα θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που βρίσκονται στο δρόμο σας.

  • Όπως και στον πραγματικό κόσμο ο παλιάτσος διακωμωδεί και γελοιοποιεί, έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στα όνειρα μας,

    πρέπει σύντομα να περιμένουμε μια πιθανή γελοιοποίηση ή διακωμώδηση σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν στη ζωή μας.

  • Η σημασία του περήφανου αυτού ζώου στα όνειρα μας ποικίλλει, ανάλογα με το χρώμα του, το παράστημα του, αλλά και ανάλογα με τον τρόπο που εμείς το χρησιμοποιούμε.
    Αν δείτε πως ιππεύεται λευκό άτι, τιμές και δόξα θα αποκτήσετε.
    Αν πέσετε από άλογο, φυλαχτείτε από επιβουλές.

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

Εγγραφή στο RSS - police