Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

explanation of dreams

Αρχική » Taxonomy » Term » explanation of dreams

Σχετικά όνειρα

  • Αν ακούσατε κάποιο περίεργο θόρυβο στο όνειρο σας, πιθανόν να λάβετε άσχημες ειδήσεις ή δυσάρεστα νέα.

    Αν δείτε πως βρισκόσασταν σε ένα χώρο με πάρα πολύ θόρυβο, θα πρέπει να προστατεύσετε τα συμφέροντα σας καθώς θα προκύψει μεγάλος ανταγωνισμός.

  • Η εμφάνιση ενός γραμματίου στις μέρες μας, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μια εκδήλωση άγχους προερχόμενη από την καθημερινότητα.
    Ωστόσο ο συμβολικός του χαρακτήρας είναι σύντομες αγωνίες κυρίως στους επαγγελματικούς, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται λέει η παροιμία...

    Έτσι και στα όνειρα η αφθονία έχει αντίθετη ερμηνεία :

    Αν δείτε στον ύπνο σας αφθονία αγαθών, σημαίνει ότι η περίοδος των ισχνών αγελάδων, που διέρχεστε, θα συνεχιστεί για κάμποσο ακόμη.

  • Εάν είστε άντρας και δείτε ότι θαυμάζετε κάποιο εργόχειρο ή έστω το σχολιάζετε τότε αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.
    Αντιθέτως όμως αν είστε γυναίκα τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μια οικογενειακή ευτυχία.

Εγγραφή στο RSS - explanation of dreams