Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

ανεξάρτητη

Αρχική » Oneiro » ανεξάρτητη

Ονειροκρίτης ανεξάρτητη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : ανεξάρτητη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ανεξάρτητος - ανεξάρτητη - ανεξαρτησία

Ονειροκρίτης ανεξάρτητος - ανεξάρτητη - ανεξαρτησία

Αν ονειρευτείτε πως έχετε μεγάλη ανεξαρτησία, σημαίνει πως έχετε κάποιον εχθρό που θα σας αδικήσει.

Αν πάλι ονειρευτείτε πως κερδίζετε χρηματική ανεξαρτησία, ίσως δεν έχετε την τύχη με το μέρος σας προς το παρόν, αλλά τα καλά αποτελέσματα δεν αργήσουν να έρθουν.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

  • Άλλο ένα όνειρο συνηθισμένο σε ανθρώπους που έχουν αλλοτριωθεί.
    Οι καιροί μας βέβαια καθιστούν ένα τέτοιο όνειρο αρκετά σύνηθες.
    Αν δείτε ότι πουλάτε ή αγοράζετε κάτι με πίστωση, σημαίνει πως ζείτε σε ένα περιβάλλον όπου κυρίαρχη αξία είναι το χρήμα, η απάτη και η ψευτιά.

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Το ξίφος είναι από τα πολύ παλιά χρόνια ένα σύμβολο αγώνα, μόχθου και τιμών.
    Αν βρεθείτε στον ονειρικό σας κόσμο σε χώρους κοσμημένους με ξίφη και σπαθιά, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση και ευημερία.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Το τυπογραφείο στα όνειρα έχει μια σχετικά αρνητική ερμηνεία όπως και οι εφημερίδες.
    Έτσι αν στο όνειρο σας εργαζόσαστε σε τυπογραφείο, οι κόποι σας επαγγελματικά δεν θα ανταμειφθούν όπως ελπίζατε και τα σχέδια που κάνετε αυτή την περίοδο δεν θα καρποφορήσουν τα αναμενόμενα.

Εγγραφή στο RSS - ανεξάρτητη