Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αντιλόπη

Αρχική » Oneiro » αντιλόπη

Ονειροκρίτης αντιλόπη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αντιλόπη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν θηριοδαμαστή την ώρα που δαμάζει ζώα, αυτό σημαίνει πως θα βρεθεί άνθρωπος που Θα σας συμφιλιώσει με τους εχθρούς σας.

  • Κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη αν ονειρευτείς ότι φοράς χειροπέδες, θα γνωρίσεις μεγάλους νίκες.

    Στα επαγγελματικά σου θα σε αναγνωρίσουν οι ομότιμοι αλλά και οι ανώτεροί σου, ενώ αν έχεις δική σου επιχείρηση θα βγάλεις πολλά λεφτά.

  • Ο μεταξοσκώληκας στο όνειρο συνήθως σημαίνει χαρά.
    Εάν δείτε μεταξοσκώληκα με το κουκούλι του, θα βιώσετε ευχάριστα και χαρούμενα συναισθήματα.
    Εάν δείτε ότι φοράτε μεταξωτά ρούχα, θα βιώσετε τα ίδια συναισθήματα χαράς.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι περπατάτε με δεκανίκια - πατερίτσες σημαίνει ότι χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας κάτι που σχεδιάζετε και καλά θα κάνετε να την ζητήσετε απ' τους δικούς σας ανθρώπους.

  • Όταν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πάνω σε μια έδρα οποιασδήποτε μορφής τότε να είστε σίγουροι ότι θα συναντήσετε δυσάρεστα γεγονότα στις προσωπικές σας υποθέσεις.

Εγγραφή στο RSS - αντιλόπη