Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποκεφαλισμός

Αρχική » Oneiro » αποκεφαλισμός

Ονειροκρίτης αποκεφαλισμός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποκεφαλισμός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποκεφαλισμός

Ονειροκρίτης αποκεφαλισμός

Ο αποκεφαλισμός στα όνειρα, είναι ένα ιδιαίτερης σημειολογίας όνειρο, καθώς αντιπροσωπεύει τα αγχη τα οποία μας διακατέχουν στην παρούσα περίοδο της ζωής μας. θα χρειαστεί να χαλαρώσετε και να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και ζητήματα με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σχετικά όνειρα

  • Το μοσχάρι στα όνειρα συμβολίζει στενοχώρια και δυσκολίες.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μοσχάρια ζωντανά σημαίνει ότι τυχόν δουλειές που έχετε αφήσει λόγω τεμπελιάς την περίοδο εκείνη, θα τις βρείτε μπροστά σας και θα σας δημιουργήσουν μπελάδες και στενοχώριες.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Το κυνηγητό στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες.
    Ο πιο συνηθισμένος λόγος για να δείτε ότι σας κυνηγούν στο όνειρο σας είναι το άγχος που σας διακατέχει αυτήν την περίοδο στην πραγματική ζωή για κάποια θέματα που εσείς θεωρείτε

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Η σούβλα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, δεν σχετίζεται καθόλου με το φαγητό ή το έθιμο της Κυριακής του Πάσχα, αλλά πολύ περισσότερο με την ερωτική μας ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βγαίνετε περίπατο μόνος, σημαίνει πως βρίσκεστε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και η συνδρομή των φίλων σας είναι απαραίτητη.
    Αν ο περίπατος σας γίνεται σε μέρος δύσβατο και παρουσιάζει εμπόδια, μην περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις στις υποθέσεις σας.

Εγγραφή στο RSS - αποκεφαλισμός