Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

αποκληρώνω

Αρχική » Oneiro » αποκληρώνω

Ονειροκρίτης αποκληρώνω - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : αποκληρώνω

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

αποκλήρωση

Ονειροκρίτης αποκλήρωση

Πολλές φορές η αποκλήρωση στα όνειρα εκφράζει τους φόβους που έχουμε για το πώς μας βλέπουν οι κοντινοί μας άνθρωποι αλλά και οι γύρω μας. Το όνειρο αυτό λειτουργεί ως υπενθύμιση, για να αρχίσουμε μία εσωτερική αναζήτηση η οποία θα μας οδηγήσει στο να επαναπροσδιορίσουμε το πού στεκόμαστε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ποσότητα πανιών σε τόπια, σύντομα θα κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας ικανοποιήσει.
    Αν δείτε πανιά κομμένα σαν κουρέλια, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να αναβάλλετε κάτι σημαντικό που είχατε προγραμματίσει για τις αμέσως επόμενες μέρες.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ακούτε γάιδαρο να γκαρίζει στο όνειρο σας, σημαίνει ότι θα πάρετε κληρονομιά ή θα απαλλαγείτε από υποχρεώσεις.

  • Αν βρεθείτε να σκάβεται στον ονειρικό σας κόσμο, αν δείτε κάποιον άλλον να σκάβει και με κάποιον τρόπο εστιάσετε σε αυτό θα πρέπει να περιμένετε κακά μαντάτα.
    Το πιο πιθανό είναι ένα στεναχωρηθείτε, ή να κοπιάζετε χωρίς αναγνώριση.
    Για αυτό προσοχή. Μία περίοδος είναι θα περάσει.

  • Σε αυτό το όνειρο δώστε βάση στο πως τα σύννεφα εμφανίζονται, διότι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για την σωστή ερμηνεία του.
    Αν τα σύννεφα εμφανίζονται μαύρα, ο ουρανός σκοτεινός και βαρύς, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομα στεναχώριες και δυσάρεστες καταστάσεις.

  • Αν ονειρευτείτε πως βρισκόσαστε σ' ένα ανθρακωρυχείο και είδατε ανθρακωρύχους, είναι σημάδι πως κάποια κακή θέληση θα ενεργήσει για την πτώση σας.

  • Όλες οι επισκέψεις στον ύπνο σας αποτελούν μήνυμα δυσοίωνο, στεναχώριες, δυσκολίες , ζημιές.

    Η γενική ερμηνεία που θέλει τις επισκέψεις και τους επισκέπτες να αποτελούν κακό οιωνό τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ανατρέπεται.

Εγγραφή στο RSS - αποκληρώνω