Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

συσκευή

Αρχική » Oneiro » συσκευή

Ονειροκρίτης συσκευή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : συσκευή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε έξω από ένα ξενοδοχείο και το περιεργάζεστε, τότε, όσο πιο μεγαλόπρεπο είναι το ξενοδοχείο αυτό, τόσο περισσότερα και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στη ζωή σας.

  • Το να δείτε γενέθλια στο όνειρο είναι συνήθως οιωνός αναταραχών αλλά εξαρτάτε από το ποιος είχε τα γενέθλια και το αν ήταν ευχάριστο η δυσάρεστο το όνειρο. Σε κάθε περίπτωση κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

  • Ο εισαγγελέας στον ύπνο σας προμηνύει κακοτοπιές και δυσάρεστα γεγονότα, γιαυτό και αν τον συναντήσετε μην περιμένετε κάτι καλό να σας συμβεί.
    Εάν είστε εσείς ο εισαγγελέας στο όνειρο τότε επίσης θα συμβούν κακά γεγονότα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε μηχανικός και είστε και στην πραγματική ζωή, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Στην περίπτωση όμως, που το δείτε ενώ δεν είστε μηχανικός στην πραγματικότητα, σύντομα θα πρέπει να περιμένετε μεγάλα κέρδη από κάποιο οικονομικό πλάνο που σχεδιάζατε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλογόμυγες, τότε άνθρωποι, που την ύπαρξη τους έχετε προ πολλού λησμονήσει, θα παρέμβουν στη ζωή σας με τρόπο ενοχλητικό.

Εγγραφή στο RSS - συσκευή