Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γλύπτρια

Αρχική » Oneiro » γλύπτρια

Ονειροκρίτης γλύπτρια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γλύπτρια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Σχετικά όνειρα

  • Το παλιό και ταλαιπωρημένο χρώμα, ή έλλειψη λάμψης, το ξεθώριασμα σε αγαπημένα η γνώριμα πράγματα, δεν είναι καλό σημάδι όταν εμφανιστούν στον ύπνο μας, καθώς αποτελεί ένα σημάδι πως σύντομα θα έρθουμε αντιμέτωποι με μεγάλες δυσκολίες.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι επιδιορθώνετε διάφορα πράγματα στην δουλειά σας ή στον χώρο του σπιτιού σας τότε να περιμένετε ανταμοιβή και καρποφορία των πράξεών σας.
    Αν όμως επιδιορθώνετε κάτι άγνωστο σε άγνωστο περιβάλλον τότε να περιμένετε ότι οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι

  • Επίσης ένα όνειρο του οποίου η ερμηνεία αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που το βλέπουμε.
    Αν στο όνειρό σας δείτε πως καλλιεργείτε ένα χωράφι γόνιμο και μαλακό, τότε θα πρέπει να περιμένετε γονιμότητα και ανάταση οικονομική και οικογενειακή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια ανεμόσκαλα το μόνο που θα πρέπει να περιμένετε είναι επιτυχίες σε όλους τους τομείς (ηθικά, οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά).
    Αν όμως την κατεβαίνετε θα πρέπει να περιμένετε το ακριβώς αντίθετο.

Εγγραφή στο RSS - γλύπτρια