Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

γωνία

Αρχική » Oneiro » γωνία

Ονειροκρίτης γωνία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : γωνία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

γωνία σπιτιού

Ονειροκρίτης γωνία σπιτιού

Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

Σχετικά όνειρα

  • Το στρώμα έρχεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προειδοποιήσει πως σύντομα θα διανύσουμε μία περίοδο η κατάσταση της οποίας εξαρτάται από την κατάσταση του στρώματος.

  • Αν δείτε ότι είστε οδοντογιατρός, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, φυλαχτείτε από ανθρώπους του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος οι οποίοι σας επιβουλεύονται και απεργάζονται σχέδια εναντίον σας.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας βαφείο, τότε θα ανταμειφθείτε από τη δουλειά σας για την εντιμότητά σας.
    Αν δείτε ότι βάφετε τοίχο, τότε θα μαθευτεί κάποια αρνητική πρόθεση, σε μία υπόθεση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας χήνα, σημαίνει πως είστε άτομο εύπιστο που συχνά πέφτει θύμα του ή των ερωτικών του συντρόφων.

    Παραδοσιακά η εμφάνιση της χήνας ως φαγητό σε όνειρο σημαίνει ξαφνικά πλούτη.

    Το τελευταίο ισχύει επίσης αν δείτε πως μαζεύετε αυγά χήνας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε είτε ότι περπατάτε πάνω σε πριονίδι, είτε ότι το μαζεύετε, είτε απλά εστιάζετε σε αυτό με κάποιον τρόπο, τότε σύντομα θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας που θα σας αναζωογονήσουν και θα σας τονώσουν.

  • Αν δείτε μια στοίβα πιάτα καθαρά και τακτοποιημένα στον όνειρο σας, να περιμένετε σύντομη αποκατάσταση σας, αν είστε ανύπαντρος ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είστε παντρεμένος.

Εγγραφή στο RSS - γωνία