Ονειροκρίτης αριθμοί (νούμερα)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης αριθμοί (νούμερα)
Ονειροκρίτης αριθμοί (νούμερα)


Οι αριθμοί στα όνειρα αποτελούν οιωνό ευημερίας και ασφάλειας.

Αν δείτε πως γεμίζετε ένα χαρτί με αριθμούς, θα καλό - παντρευτείτε.

Αν γράφετε νούμερα πάνω σε μουτζουρωμένο χαρτί, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε μια αξιόλογη ευκαιρία.

Αν στο όνειρο σας δείτε αριθμούς - νούμερα και ξυπνώντας τους θυμάστε καθαρά και έντονα, ίσως η τύχη σας χτυπάει την πόρτα. Δοκιμάστε να παίξετε ένα λότο, Τζόκερ, λαχείο.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε ότι αγοράζετε λαχείο και κερδίζετε, το πιο πιθανό είναι να αποτύχετε σε ό,τι επιχειρήσετε κατά τις επόμενες εβδομάδες.

  • Αν δείτε ότι έχετε λεφτά στα χέρια σας, θα σας έρθει φτώχεια έλεγαν παλιά.

    Αν βρείτε λεφτά σημαίνει οικονομική καταστροφή.

  • Το ξανθό χρώμα στον ονειρικό μας κόσμο, έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση σχετικά με την ερμηνεία του.

  • Το νόημα του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το περιεχόμενο της σακούλας.
    Αν στη σακούλα μέσα υπάρχουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, τότε ενδέχεται να παρανομήσετε και να έχετε μπελάδες.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας αρχιερέας ή οποιοσδήποτε άλλος υψηλόβαθμος κληρικός, τα πράγματα δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

5 Σχόλια

#1 -

καλησπέρα είδα στον ύπνο μου αρκετές φορές το νούμερο 13 μέσα σε διαφορετικά όνειρα στο ίδιο βράδυ. τι μπορεί να σημαίνει?

#2 -

Εγώ είναι ή δεύτερη φορά που ξυπναω και θυμάμαι αριθμούς ή πρώτη ήταν με τους αριθμούς 2,5,10,12 αυτό αν τους προσθέσουμε μας βγάζει τον αριθμό 11 ή δεύτερη τώρα ήταν με τους αριθμούς 5,4,6,3,1 αυτό τώρα μας βγάζει τον αριθμό 1.. Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά ;;; Ευχαριστώ...

#4 -

εγω ειδα οτι πηγαινα καπου με ενα παιδι,βασικα ηθελε να τον βοηθησω να παει στο σπιτι της κοπελας του,και παω απο το σπιτι μου και απεξω στην πορτα εβλεπα να βγαινει ο πρωην μου και η ξαδερφη μου και ρωτω την ξαδερφη απο που να παμε για να παμε καπου,και σε καποια φαση λεει ο πρωην μου 14 φλεβαρη και δν μιλησα και την ρωτουσα την ξαδερφη μ απο που να παμε και το ξανα λεει ο πρωην μου 14 φλεβαρη! Τι να σημαινει πειτε μου σας παρακαλω! :)

#5 -

Εγώ είδα ότι κάπου πήγαινα με ένα αγόρι και πάω σπίτι μου να ρωτήσω την ξαδέρφη μου από που να πάω και εκεί ήταν ο πρώην μου (το οποίο έχω φάη κόλλιμα) και κάτι λέγαμε κι αυτός με πλησίαζε και μου λέει χαμογελόντας14 φλεβάρη και κάτι μου'λεγε η ξαδέρφη μου και μου ξαναείπε χαμογελόντας 14 φλεβάρη. Τι να σημαίνει αυτο πείτε μου?