Ονειροκρίτης καθαρίζω - καθαριότητα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης καθαρίζω - καθαριότητα
Ονειροκρίτης καθαρίζω - καθαριότητα


Αν δείτε στον ύπνο σας ένα σπίτι καθαρό, αστραφτερό και τακτοποιημένο, τότε σας περιμένουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

Αν βέβαια δείτε ότι κάνετε ο ίδιος δουλειές καθαριότητας, τότε σημαίνει πως θα κοπιάστε λίγο μέχρι να κατακτήσετε αυτά που θέλετε, αλλά μη φοβάστε ο κόπος που θα χρειαστεί να καταβάλετε δεν θα είναι πολύς.

Απ' την άλλη υπάρχει περίπτωση να δείτε ότι καθαρίζετε χόρτα, φασολάκια ή κρεμμύδια, που αυτό θα φέρει λίγες στεναχώριες.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν κάποιος δει στο όνειρο του πως κρύφτηκε φοβισμένος σε μια γωνία, μπορεί να περιμένει να του συμβούν δυσάρεστα πράγματα. Προσέξτε για τυχόν εξαπατήσεις γύρω από ένα οικονομικό θέμα.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

  • Το να ονειρευτείτε βάζο μέσα στο σπίτι σας, σημαίνει ότι θα' απολαύσετε ευχάριστη και ήσυχη οικογενειακή ζωή.

  • Η ερμηνεία του ονείρου οπού κυρίαρχο του όνειρο είναι ένα δωμάτιο έχει να κάνει με την γενική αίσθηση που μας δίνει αλλά και την φωτεινότητα του.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό σ