Ονειροκρίτης λιτανεία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λιτανεία
Ονειροκρίτης λιτανεία


Η λιτανεία συμβολίζει τον ερχομό μίας χαρούμενης περιόδου.

Εάν παρακολουθείτε λιτανεία τότε σύντομα άσχημες καταστάσεις και γεγονότα που σας στενοχωρούσαν θα λάβουν τέλος.

Εάν συμμετέχετε σε λιτανεία, τότε οι προσπάθειές και οι ελπίδες σας για ένα καλύτερο μέλλον θα έχουν αποτέλεσμα και θα νιώσετε ικανοποίηση και χαρά αφού αντιμετωπίσατε τα προβλήματα σας με επιτυχία.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

2 Σχόλια

#1 -

Εβλεπα σταυρους κ εξαπτερυγα ακουγα λειτουργια κ μετα εβλεπα τον χριστο κλαμενο προσπαθησα να ασπαστω το χερι του κ δεν με αφηνε εγω ομως το ασπαστηκα κ γυρισε κ με σταυρωσε με τα δαχτυλα του

#2 -

Πολυ καλο όνειρο αυτο που είδατε ,ομως συμβολίζει οτι εχεις και κάποιες αμαρτίες . Εφοσον ο Χριστός ,δε σε άφηνε να του ασπαστείς το χέρι ,σημαινει πιθανόν οτι δεν εισαι άξιος ,οπως και ολοι οι άνθρωποι που εχουμε αμαρτίες .Αλλα αφου στο τελος σε άφησε να το ασπαστείς και σε σταύρωσε ,σημαινει οτι σε ευλογεί και σου δινει ευκαιρεία και δυναμη για μια ευλογημένη, εν μετάνοια ,εν Χριςτώ ζωή. Μην χάσεις αυτη την ευκαιρεία ,ουτε ομως και την προειδοποίηση για τις αμαρτίες .