Ονειροκρίτης λιτανεία

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης λιτανεία


Η λιτανεία συμβολίζει τον ερχομό μίας χαρούμενης περιόδου.
Εάν παρακολουθείτε λιτανεία τότε σύντομα άσχημες καταστάσεις και γεγονότα που σας στενοχωρούσαν θα λάβουν τέλος.
Εάν συμμετέχετε σε λιτανεία, τότε οι προσπάθειές και οι ελπίδες σας για ένα καλύτερο μέλλον θα έχουν αποτέλεσμα και θα νιώσετε ικανοποίηση και χαρά αφού αντιμετωπίσατε τα προβλήματα σας με επιτυχία.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο άμβωνας στα όνειρα θεωρείται κακό σημάδι και σημαίνει θλίψη και αναστάτωση.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν ονειρευτείτε πως είδατε το θεό, σημαίνει πως θα σας καταπιέσει μια τυραννική γυναίκα που θα φοράει ράσο.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι προσεύχεστε, χωρίς στην πραγματικότητα να έχετε αυτή τη συνήθεια, θα λάβετε απροσδόκητη βοήθεια σε κρίσιμη για σας στιγμή.

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.

2 Σχόλια

#1 -

Εβλεπα σταυρους κ εξαπτερυγα ακουγα λειτουργια κ μετα εβλεπα τον χριστο κλαμενο προσπαθησα να ασπαστω το χερι του κ δεν με αφηνε εγω ομως το ασπαστηκα κ γυρισε κ με σταυρωσε με τα δαχτυλα του

#2 -

Πολυ καλο όνειρο αυτο που είδατε ,ομως συμβολίζει οτι εχεις και κάποιες αμαρτίες . Εφοσον ο Χριστός ,δε σε άφηνε να του ασπαστείς το χέρι ,σημαινει πιθανόν οτι δεν εισαι άξιος ,οπως και ολοι οι άνθρωποι που εχουμε αμαρτίες .Αλλα αφου στο τελος σε άφησε να το ασπαστείς και σε σταύρωσε ,σημαινει οτι σε ευλογεί και σου δινει ευκαιρεία και δυναμη για μια ευλογημένη, εν μετάνοια ,εν Χριςτώ ζωή. Μην χάσεις αυτη την ευκαιρεία ,ουτε ομως και την προειδοποίηση για τις αμαρτίες .