Ονειροκρίτης παπάς - ιερέας

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης παπάς - ιερέας
Ονειροκρίτης παπάς - ιερέας


Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης δίνει αρνητική ερμηνεία στην παρουσία ενός παπά στα όνειρα.
Έτσι αν συναντηθείτε με παπά, θα έχετε εμπόδια στα αισθηματικά σας και ατυχίες στις δουλείες σας.
Αν δείτε στο όνειρο σας μαυροφορεμένο παπά, θα περάσετε μια μεγάλη αρρώστια. Ακόμα χειρότερα κατά τον ονειροκρίτη, αν δείτε πολλούς παπάδες μαζί, είτε στο δρόμο, είτε στο σπίτι σας, θα σας έρθει μεγάλη δυστυχία και θάνατο ακόμη αγαπημένου σας προσώπου ή συγγενή.
Αν ονειρευτείτε παπάδες με τα ράσα τους να γλεντούν και να χορεύουν, σημαίνει πως θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτόν τον καιρό γιατί έρχονται μεγάλες στενοχώριες για εσάς, τους γονείς σας και γενικά την οικογένειά σας.
Αν δείτε στο όνειρό σας να παίρνετε κάτι που σας προσφέρει παπάς, μεγάλη συμφορά σας απειλεί στα οικονομικά - επαγγελματικά σας. Αν έχετε παιδί πρέπει να προσέξετε την υγεία του.
Αν δείτε ότι είστε εσείς παπάς, θα περάσετε μια περίοδο ταλαιπωριών.

Αν όμως δείτε στο όνειρό σας παπά να τελεί λειτουργία σε εκκλησία, ή να είναι ντυμένος με τα γιορτινά άμφια, ο ονειροκρίτης λέει πως θα έχετε επιτυχίες στις δουλειές σας ή θα πάρετε κάποια απρόσμενα λεφτά.
Αυτή η ερμηνεία ισχύει επίσης αν δείτε όνειρο στον ύπνο σας παπά να παντρεύει κάποιον άλλο.
Αν δείτε παπά ή ιερωμένο γενικά να κηρύττει τα λόγια τον θεού, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε άλλους να εξομολογούνται σε παπά, θα μάθετε πολλά πράγματα που αγνοούσατε μέχρι πρότινος. Αν δείτε σε όνειρο παπά να σας κατηχεί σχετικά με την Παναγία, σύντομα θα φύγει από πάνω σας ένα μεγάλο βάρος.

Αν τέλος δείτε στον ύπνο σας παπαδιά, θα πέσετε θύμα παραπλάνησης εφόσον πιστεύετε όλα όσα σας λένε και δεν κινηθείτε προσεκτικά.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σπάνια θα δείτε στα όνειρο σας Αγία Τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή προειδοποιείστε για τη διάπραξη κάποιου μεγάλου λάθους.

  • Να και ένα όνειρο όπου η ερμηνεία του είναι και καλή και κακή ταυτόχρονα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Αν εμφανιστεί στον ύπνο σας η Παναγία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αν είστε χριστιανός να έχετε επηρεαστεί από τις σκέψεις σας γύρω από αυτό.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι θυμιατίζετε - λιβανίζετε σημαίνει ότι έχετε την εμμονή να κολακεύετε τους γύρω σας απροκάλυπτα κάτι το οποίο δεν λειτουργεί προς όφελος σας στην πραγματικότητα.

34 Σχόλια

#1 -

Ειδα την θεια της μανας μου να κανει μνημοσυνω στον αντρα της.Αυτη ηταν ο παπας.Τι σημαινει?

#2 -

εγώ είδα Παπά χωρίς ράσα, να φοράει άσπρο καρό πουκάμισο και να τρώει κάτι, έτσι πήγα και του πήρα αυτό που έτρωγε και το έφαγα εγώ...θα πεθάνω από καρκίνο;

#3 -

Είδα στον ύπνο μου έναν ταλαιπωριμενο μαυροφορεμένο νομίζω παπα ...και ήταν να τον σκοτώσει κάποιος και γω τον εσωσα τον παπα και πήγα και τον έκρυψα καπου και μετά εξαφανίστηκε ... Το μπορεί να σημαίνει.?

#4 -

Είδα πως ήμουν μέσα σε ενα σχολείο και εκεί ηταν ένας παπάς μαυροφορεμενος και κρατούσε δυο εικόνες στο χερι του μία του Χριστού και μία της Παναγίας και ήρθε προς το μέρος μου και μου τις έδειχνε και με ρωτούσε αν πιστεύω σε αυτους και αν θέλω να ακολούθησε μαζί τους κι εγώ απαντουσα φοβισμένη ναι. και μετα είδα τον παπά να παίρνει την μορφή του Χριστού και να με ρωτάει τα ίδια πράγματα κι εγώ παλι απαντουσα με ναι.

#5 -

Καλησπέρα σας.....ειδε η μητερα μου οτι μπήκε σε εκκλησία γτ ακουσε αποεξω τν λειτουργία. ..ηταν με τν αδερφή μου αλλά ξαφνικά βρισκομαι εγω στη θεση της κ έρχεται ενας παππάς κ μας μιλάει κ μετα απευθύνθηκε σε μενα κ με ρωτησε κατι για εναν που ταχα ηθελε να με σκοτώσει. ..κ μετα εγω άρχισα να διηγουμαι τα γεγονότα στ μητέρα μου....

#6 -

ήμουνα στο αμαξι μου στο υπνο μου και πάρκαρα.μπροστα μου απο το αλλο αμαξι βγήκε ενας παπας με μαυρα ρασα θυμωμενος που του πηρα το παρκινγκ και γω μετα ημουνα πολλυ στεναχωρημενη που μου φωναξε.τι σημαινει?

Σελίδες