Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πανοπέας

Αρχική » Oneiro » Πανοπέας

Ονειροκρίτης Πανοπέας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πανοπέας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Είτε μιλάμε για την κολοκύθα, είτα για τα κολοκυθάκια, στο όνειρο η ερμηνεία είναι η ίδια.

    Αν απλά δείτε κολοκύθια ή κολοκύθα φυτεμένα, ή κομμένα κάπου μέσα στο όνειρό σας, τότε κάποια πράγματα που περιμένατε εναγωνίως να γίνουν , θα μετατεθούν.

  • Η βεντούζες στα όνειρα δείχνουν ευφορία, θα βγείτε από κάποια δύσκολη στιγμή, θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές και θα έχετε μερικές ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σας.

  • Όταν δούμε στο όνειρό μας σωλήνα, με οποιονδήποτε τρόπο εμφανιστεί, είτε είχε μεταλλικός, είτε χάλκινος, είτε από τσιμέντο, είτε άλλα αντικείμενα που εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, τότε θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, καθώς το όνειρο προμηνύει μπελάδες και κινδύνους που παραμονεύουν στο

  • Η ροδιά χαρακτηρίζεται συμβολικά. ως το δέντρο της «αφθονίας». Για αυτό το λόγο την Πρωτοχρονιά κατά παράδοση δίνουν δώρο ρόδια στα σπίτια ή σπάνε ένα για γούρι στην είσοδο της πόρτας

    Η φουντωμένη και γεμάτη καρπούς ροδιά προαναγγέλλει τεράστιες οικονομικές επιτυχίες.

  • Η κουκουβάγια παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά σύμβολα στην ερμηνεία των ονείρων καθώς είναι συνδεδεμένη με το πέρασμα στον άλλο κόσμο αλλά και την σοφία.

    Από τα πανάρχαια χρόνια, η παρουσία της κουκουβάγιας στα όνειρα σήμαινε θάνατο.

Εγγραφή στο RSS - Πανοπέας