Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πανταζής

Αρχική » Oneiro » Πανταζής

Ονειροκρίτης Πανταζής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πανταζής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

  • Οι ακρίδες ήταν μια από τις εφτά πληγές του Φαραώ, βάσει της βιβλικής αναφοράς.

    Η ύπαρξη ακρίδών στα όνειρα μας προετοιμάζει για την εποχή των «ισχνών αγελάδων», για μια μακρά περίοδο φτώχειας και στερήσεων.

  • Οι μυρωδιές είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα.

    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ότι οσμίζεστε μυρωδιές ευχάριστες και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα τότε να περιμένετε νέα ευχάριστα.

  • Αν είστε άντρας, η αμαζόνα στα όνειρα συμβολίζει μια όμορφη γυναίκα ή κάποια που επιθυμείτε, η οποία είναι πολύ πιθανόν να μην έχει καλές προθέσεις και να σας πληγώσει ή να σας βλάψει.

    Αν είστε γυναίκα, τότε η αμαζόνα συμβολίζει μια αντίπαλο ή αντίζηλο σε ερωτικά ζητήματα.

  • Αν δείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε όνειρο, κοντά στην περίοδο των Χριστουγέννων τότε το όνειρο συνήθως δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά εκδηλώνει την εφορία της εποχής.

    Σε περίπτωση που το δείτε εκτός εποχής τότε το όνειρο έχει την ακόλουθη ερμηνεία :

Εγγραφή στο RSS - Πανταζής