Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παντελεήμονα

Αρχική » Oneiro » Παντελεήμονα

Ονειροκρίτης Παντελεήμονα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παντελεήμονα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά οι ακαθαρσίες θεωρούνται τυχερό όνειρο, κάτι το οποίο συνάδει με την λαϊκή παράδοση, αρκεί να "πληρούν" κάποιες προϋποθέσεις! Παρόλα αυτά τα σκατά στα όνειρα μπορεί να συμβολίζουν διάφορα πράγματα ανάλογα με το περιεχόμενο του ονείρου και το πλαίσιο στο οποίο εμφανίζονται τα κόπρανα.

  • Η αποθήκη στο όνειρο όταν είναι άδεια σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον επαγγελματικό τομέα και έρχεται για να σας βάλει να ξανασκεφτείτε τις τελευταίες σας αποφάσεις, μπορεί να μην έχετε υπολογίσει κάτι σωστά και να το πληρώσετε ακριβά.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Όπως ο ιδρώτας φεύγει από πάνω μας, μεταφορικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι μας φεύγει ένα βάρος.

    Αν λοιπόν δείτε ότι είστε ιδρωμένοι σημαίνει ότι σύντομα θα ανακουφιστείτε από οτιδήποτε σας πίεζε και σας βάραινε τόσο καιρό και όλα θα έχουν αίσια έκβαση.

  • Αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο όνειρο είναι μόνο η περίπτωση που βλέπετε τους ώμους σας μεγαλύτερους ή μικρότερους.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε καρναβάλι και το κέφι έχει ανάψει, τότε τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά για εσάς.
    Σας περιμένουν στιγμές απόλυτης ψυχικής και σωματικής γαλήνης ευεξίας και χαλάρωσης.

Εγγραφή στο RSS - Παντελεήμονα