Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παπάφης

Αρχική » Oneiro » Παπάφης

Ονειροκρίτης Παπάφης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παπάφης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι εκρήξεις στον ύπνο σας ερμηνεύονται ως ξέσπασμα κάποιου σκανδάλου το οποίο θα έχει άσχημες επιπτώσεις σε εσάς.

    Το πιο πιθανό είναι ότι θα είναι εις βάρος σας το σκάνδαλο.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Οποιασδήποτε μορφής ενοικιαστήριο δείτε στον ύπνο σας, είτε να εισπράττετε ενοίκιο είτε να σας το πληρώνουν τότε να περιμένετε γκρίνιες και συγκρούσεις στον κοντινό σας συνήθως οικογενειακό περιβάλλον.

  • Το αμπέλι παραδοσιακά στα όνειρα συμβολίζει την ευημερία και την χαρά.

    Αν στο όνειρό σας δείτε αμπέλι γεμάτο καρπούς, σημαίνει ότι θα έχετε πολλά κέρδη και θα αποκτήσετε πολλά υλικά αγαθά, και παράλληλα θα ζήσετε μια περίοδο ψυχικής ικανοποίησης και ευτυχίας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε ένα επιστημονικό εργαστήριο όπου γίνονται πολύπλοκα και ακατανόητα για σας πειράματα, θα μπείτε σε απροσδόκητες περιπέτειες, από τις οποίες όμως θα βγείτε τελικά κερδισμένοι.

Εγγραφή στο RSS - Παπάφης