Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παρθενίου

Αρχική » Oneiro » Παρθενίου

Ονειροκρίτης Παρθενίου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παρθενίου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα παιδιά, στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα σύμβολα.

    Αν δείτε ότι αποκτήσατε παιδιά, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, έχετε επωμισθεί υπερβολικά πολλές ευθύνες και υπάρχει κίνδυνος να μην μπορέσετε να αντεπεξέλθετε.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε στη μέση μιας μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή κάποιου πράγματος που σας επηρεάσει σχετικά, το να δείτε πως αδειάζεται κάποιον χώρο ή πράγμα από το περιεχόμενο που έχει,

  • Η λεωφόρος στα όνειρα συμβολίζουν το δρόμο της ζωής μας.
    Εάν λοιπόν δείτε μία λεωφόρο μεγάλη, άνετη και επιβλητική σημαίνει πως στη ζωή σας θα πετύχετε στόχους και θα εξασφαλίσετε μια ζωή για σας άνετη.

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

  • Στην περίπτωση που στον ονειρικό σας κόσμο βρεθείτε σε μέρος με πολλές ψάθες, θα πρέπει να προετοιμάζεστε καθώς μέρες φτώχειας σας περιμένουν.

  • Ο μούστος θεωρείτε, παραδόξως, αρνητικό σύμβολο στα όνειρα και προοιωνίζει γενικά ανησυχία ή και στεναχώρια.
    Εάν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας μούστο ή ότι τρώτε ή πίνετε μούστο να περιμένετε ότι κάποια συμβάντα ή καταστάσεις μέσα στην οικογένεια θα σας στενοχωρήσουν.

Εγγραφή στο RSS - Παρθενίου