Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πελλαίος

Αρχική » Oneiro » Πελλαίος

Ονειροκρίτης Πελλαίος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πελλαίος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Άλλο ένα τυπικά «αντίστροφο» όνειρο το οποίο συναντάται συχνά στον ονειρικό κόσμο.

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας.

  • Τα πιόνια και τα παιχνίδια με πιόνια είναι σχετικά ασυνήθιστα όνειρα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας πιόνια κάποιου παιχνιδιού (σκακιού, ντάμας, κλπ), σημαίνει πως είστε άνθρωπος αυταρχικός και χρησιμοποιείτε τους άλλους ανενδοίαστα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε απελπισμένος, πολλά και απότομα χρηματικά κέρδη μπορεί να εμφανιστούν στη ζωή σας.
    Αν κάποιος από τον κοινωνικό σας κύκλο εμφανιστεί στον ύπνο σας φανερά απελπισμένος, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειάζεται άμεσα την βοήθειά σας.

  • Είτε γλυκό και ανοιξιάτικο, είτε κρύο και χειμερινό αφήνει μία ελαφριά μελαγχολία.
    Έτσι λοιπόν και στο όνειρό μας το δειλινό σημαίνει ότι θα περάσουμε μία περίοδο μελαγχολίας και κατάθλιψης και η όρεξή μας θα είναι περιορισμένη.

Εγγραφή στο RSS - Πελλαίος