Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Περίανδρος

Αρχική » Oneiro » Περίανδρος

Ονειροκρίτης Περίανδρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Περίανδρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Αν ονειρευτείτε τους γονείς σας ευχαριστημένους, σημαίνει αρμονία και ευχάριστες συναναστροφές. Αυτή η περίοδος προμηνύεται, ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς.

  • Αν είστε άντρας και δείτε στον ύπνο σας ότι ξυρίζεστε, αυτή ή αίσθηση φρεσκάδα και ανανέωσης που σας προσφέρει το ξύρισμα στην πραγματική σας ζωή θα σας βρει και μέσα από αυτό σας το όνειρό. Βάρη θα φύγουν από πάνω σας και θα ανακουφιστείτε.

  • Μία βόλτα στην παραλία αν όχι για όλο τον κόσμο για τον περισσότερο αποτελεί μια κατάσταση που προσφέρει ξεκούραση και ευχαρίστηση.

  • Αν δείτε σε όνειρο πως έχετε πάει να αγοράσετε ποτά από μία κάβα, τότε είναι πολύ ελπιδοφόρο όνειρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως από ένα θεωρείο θεάτρου ή του κινηματογράφου παρακολουθείτε μια παράσταση, αν είστε δημόσιος υπάλληλος, σημαίνει πως θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα σας ανταμείψουν.

Εγγραφή στο RSS - Περίανδρος