Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Περνό

Αρχική » Oneiro » Περνό

Ονειροκρίτης Περνό - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Περνό

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι λάβατε ένα πακέτο, γιορταστικά τυλιγμένο με κορδέλες, προσέξτε μήπως πίσω από την πλάτη σας συμβαίνουν πράγματα που ούτε καν υποψιάζεστε.
    Αν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε άλλο δέμα, συμβουλευθείτε το λήμμα ΔΕΜΑ.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Η λάβα αποτελεί θετικό στοιχείο και συμβολίζει κάτι το έντονο.

    Εάν δείτε μία πύρινη λάβα να ρέει απειλητικά τότε να περιμένετε κέρδος μεγάλο είτε στον ερωτικό είτε στον οικονομικό τομέα.

    Συγκεκριμένα στον ερωτικό τομέα, ίσως και να βιώσετε έναν μεγάλο και αναπάντεχο έρωτα.

  • Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

Εγγραφή στο RSS - Περνό