Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Περσηίς

Αρχική » Oneiro » Περσηίς

Ονειροκρίτης Περσηίς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Περσηίς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Πολλοί ερμηνευτές ονείρων, αλλά και ο παραδοσιακός ονειροκρίτης, θεωρούν την παρουσία του πουλιού αυτού στα όνειρα ως οιωνό εμπλοκών σε κουτσομπολιά και έριδες.
    Άλλοι πιστεύουν ότι ο παπαγάλος υποδηλώνει στα όνειρα, υπερφίαλο και αστόχαστο άνθρωπο που μιμείται λανθασμένα πρότυπα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε μία τουαλέτα και την χρησιμοποιείτε (για έναν από τους λόγους που είναι φτιαγμένη) τότε να περιμένετε καλά νέα για μια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Η φρικιαστική αυτή ασθένεια που, στο παρελθόν, αποτελούσε εφιάλτη της ανθρωπότητας και σήμερα τείνει να εξαφανιστεί, επισκέπτεται ολοένα και σπανιότερα τα όνειρα των σύγχρονων ανθρώπων.
    Αν δείτε στον ύπνο σας λεπρό ή λεπρούς, σύντομα θα κατακτήσετε την ευτυχία και την ποθητή γαλήνη.

  • Ο λαπάς ακόμα και στα όνειρά μας σχετίζεται με την αρρώστεια χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πάντα για κακό.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

Εγγραφή στο RSS - Περσηίς