Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πηλίου

Αρχική » Oneiro » Πηλίου

Ονειροκρίτης Πηλίου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πηλίου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία για το κολύμπι, είτε σε θάλασσα είτε σε κάποια λίμνη, εξαρτάται πάντα από την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο
    Συμβουλευτείτε το λήμμα κολύμπι, καθώς ή ερμηνεία είναι η ίδια.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Γαλοπούλα. Το αντιπαθητικό αυτό πουλερικό, παραδοσιακά ερμηνεύετε ως πολύ καλός οιωνός στα όνειρα!

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας γαλοπούλα σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας και πετυχαίνετε το σκοπό σας, ακόμα κι αν κάνετε συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.

  • Η παρουσία του εντυπωσιακού αυτού πουλιού, που συμβολίζει την αισθησιακή πληρότητα της γυναίκας, στα όνειρα μας, προοιωνίζει, συνήθως ερωτικά καρδιοχτύπια και αγωνίες.

    Εξαίρεση αποτελεί ο μαύρος κύκνος, που προειδοποιεί για δυστυχίες και βάσανα κατά τον ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

  • Στον ονειροκρίτη, ο αετός συνήθως συμβολίζει τη δύναμη, την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε ανάγκη να αποκτήσετε μια πιο ανεξάρτητη και δυναμική προσωπικότητα, ή να επιδιώξετε μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - Πηλίου