Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πηλιορείτης

Αρχική » Oneiro » Πηλιορείτης

Ονειροκρίτης Πηλιορείτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πηλιορείτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο καφενείο, ή καφετέρια (δημόσιος χώρος) με πολυκοσμία (γνωστούς-αγνώστους δεν έχει σημασία) και επικρατεί βαβούρα τότε αυτό σημαίνει πως μπερδέματα και σκοτούρες σας περιμένουν.

  • Το πιθανότερο είναι αν δείτε στο όνειρό σας πως βρίσκεστε στον Άδη, το όνειρο αυτό να μην είναι και πολύ ευχάριστο.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα βιώνετε ψυχοφθόρες καταστάσεις.

  • Το μήνυμα των μπράτσων εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστούν στο όνειρο.
    Εάν δείτε λοιπόν μπράτσα δυνατά και υγιή τότε να περιμένετε κέρδη και χαρές στον οικονομικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι τρώτε μια πλούσια και γευστική σαλάτα που την απολαμβάνετε, σημαίνει πως είστε ικανοποιημένος με όσα έχετε κατορθώσει ως τώρα στη ζωή σας και εγκαταλείψατε κάθε φιλοδοξία.

  • Το μπαλόνι στο όνειρο συμβολίζει απογοήτευση ή κάτι το ανέφικτο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας πολλά μπαλόνια φουσκωμένα είτε σε ένα χώρο είτε να πετάνε τότε κάποιος στόχος που έχετε θέσει ή κάποιο όνειρο που έχετε να είναι πολύ δύσκολο έως ανέφικτο να πραγματοποιηθεί.

  • Ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο, αν και πολύ σπάνιο επίσης, όνειρο που σηματοδοτεί ένα λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον.
    Είτε είστε εσείς είτε είναι άλλος ο δισκοβόλος στο όνειρο, η σημασία είναι η ίδια, μην αγχώνεστε γιατί τίποτα δε μπορεί να σας χαλάσει την ευτυχία σας.

Εγγραφή στο RSS - Πηλιορείτης