Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πηλουσιώτης

Αρχική » Oneiro » Πηλουσιώτης

Ονειροκρίτης Πηλουσιώτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πηλουσιώτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Οι αδιέξοδοι δρόμοι στα όνειρα συμβολίζουν την παγίδευση μας σε καταστάσεις που μας είναι άγνωστες και υποδηλώνουν την αδυναμία μας να αντεπεξέλθουμε.

    Η περιπλάνηση μας, λοιπόν, σε αδιέξοδους δρόμους και τρόπους , προοιωνίζει αποτυχίες και βάσανα.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι γίνεται μπροστά σας μία δημόσια εκτέλεση, τότε είναι βέβαιο πως θα γίνουν πράγματα στη ζωή σας που θα σας σημαδέψουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας γαλατόπιτα, μια μεγάλη περίοδος έντονου άγχους και προβληματισμών φαίνεται να τελειώνει οριστικά. Παραμείνετε εστιασμένοι στους όποιους σκοπούς έχετε θέσει και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν.

  • Αν ονειρευτείτε ζαρτιέρες ,καθότι είναι σπάνιο σαν όνειρο λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι πλέον δεν αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ της γυναικείας εξάρτυσης,τότε θα εκπλαγείτε σύντομα από νέες και απολαυστικές σεξουαλικές εμπειρίες οι οποίες θα είναι πρωτόγνωρες και συγκλονιστικές.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

Εγγραφή στο RSS - Πηλουσιώτης