Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πλαταιών

Αρχική » Oneiro » Πλαταιών

Ονειροκρίτης Πλαταιών - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πλαταιών

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι το κολάρο από το ρούχο σας έχει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, δεν θα συμβούν και πολλά σπουδαία πράγματα,
    παρόλα αυτά μικρές αποτυχίες που όμως θα γρήγορα θα επανέλθουν στα κανονικά επίπεδα, θα κάνουν την εμφάνισή τους.

  • Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στον ονειρικό μας κόσμο η ποδάγρα σίγουρα δεν αποτελεί κάτι ευχάριστο.
    Ωστόσο η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με την ηλικία αυτουνού που το βλέπει.

  • Αν κυρίαρχο στοιχείο του ονείρου που βλέπετε είναι ένα ρολόι Δημόσιου κτιρίου (εκκλησιάς, Δημαρχείου, κλπ.), και σημαίνει τις ώρες «χτυπώντας τις καμπάνες της μνήμης», όπως λέει ο ποιητής, ήρθε η ώρα να σας αναθέσουν κάποιο σημαντικό και υπεύθυνο έργο που θα γίνει αιτία να ανεβείτε αισθητά στην ε

  • Όταν ονειρευτείτε σκουλαρίκια, η ερμηνεία του ονείρου εξαρτάται συνήθως από το συμβολισμό που έχουν για εσάς τα σκουλαρίκια.Στο όνειρο τα σκουλαρίκια αποτελούν σύμβολο υποκρισίας, συναισθηματικής κενότητας και ερωτικής απιστίας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

Εγγραφή στο RSS - Πλαταιών