Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολυειδή

Αρχική » Oneiro » Πολυειδή

Ονειροκρίτης Πολυειδή - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολυειδή

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το χωνί όταν εμφανίζεται στον ονειρικό σας κόσμο, θέλει να σας δώσει ένα στοιχείο ή να σας προειδοποιήσει πως με τον τρόπο που ζείτε μέχρι τώρα πρόκειται να ζήσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μέσα στη ρουτίνα χωρίς πολλές χαρές.
    Για αυτό αρχίστε να ζείτε.

  • Το τηγάνι είναι σχετικά ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία τους είναι η εξής :

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χρησιμοποιείτε ένα τηγάνι για να τηγανίσετε, να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλες σας τις υποθέσεις.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε μια βυσσινιά, η οποία είναι γεμάτη βύσσινα, αλλά δεν μπορείτε να τα δοκιμάσετε ή να τα φάτε, σημαίνει ότι κάτι θα αναστατώσει τη ζωή σας.

  • Ο μαΐστρος σημαίνει ανακούφιση και λύση προβλημάτων.
    Εάν δείτε ότι φυσάει ο αέρας αυτός και τον νιώθετε στο όνειρό σας τότε πιθανό να περάσετε μία περίοδο που θα νιώσετε ηρεμία και ανακούφιση αφού θα έχετε καταφέρει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με επιτυχία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γνωρίζετε κάποιον, η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το φύλο του ατόμου που θα γνωρίσετε.

    Αν το άτομο που θα γνωρίσετε είναι του ίδιου φύλου, οι καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι καλές και θα πρέπει να είστε θετικοί ως προς αυτές.

  • Η μολόχα παρά τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχει σαν φυτό, στο όνειρο δεν συμβολίζει κάτι αντίστοιχα θετικό ή θεραπευτικό.

    Συγκεκριμένα, η εάν δείτε στον ύπνο σας μολόχα τότε να περιμένετε δυσκολίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Εγγραφή στο RSS - Πολυειδή