Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολύγυρος

Αρχική » Oneiro » Πολύγυρος

Ονειροκρίτης Πολύγυρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολύγυρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι καπνίζετε πίπα καπνού ή τσιγάρου, ενώ δεν είστε καπνιστής ή δεν καπνίζετε πίπα, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα πράγματα, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε συμφορές στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

  • Όταν η κιμωλία εμφανίζετε στο όνειρό μας, έχει ως σκοπό να μας βάλει να σκεφτούμε καλύτερα την γνώμη που έχουν οι άλλοι για εμάς.

  • Η δικιά σας γύμνια στο όνειρο αποτελεί ένα σημάδι ότι πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από πράγματα που σας βαραίνουν ή πράγματα που σας στεναχωρούν.

    Σε περίπτωση που κάποιος άλλος του αντίθετου φύλου είναι γυμνός, τότε ο παρορμητικός χαρακτήρας σας σύντομα θα σας φέρει μπελάδες.

  • Αν είστε ανύπαντρος ή ανύπαντρη και ονειρευτείτε ότι αρραβωνιάζεστε, σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες στην αναζήτησή σας για μια ευτυχισμένη σχέση.

  • Τα όνειρα με παρουσία αστυνομίας, ποικίλλουν σε μία και εξαρτώνται από την αίσθηση που μας αφήνουν όπως και το τι συνέβη μέσα στο όνειρο.

  • Παρότι το καταφύγιο στην πραγματική ζωή μας προσφέρει προστασία, στο όνειρο τα πράγματα δυστυχώς είναι ακριβώς τα αντίθετα.
    Το καταφύγιο στο όνειρο είναι ένα σημάδι ότι την περίοδο που διανύετε είστε πολύ εκτεθειμένος σε κινδύνους.

Εγγραφή στο RSS - Πολύγυρος