Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πορτογάλος

Αρχική » Oneiro » Πορτογάλος

Ονειροκρίτης Πορτογάλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πορτογάλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας πως είσαστε αλήτης, αυτό σημαίνει πως σύντομα θα διαγράψετε μονομιάς σοβαρές έννοιες που έχετε στη ζωή σας.
    Αν δείτε πως κάποιος άλλος το όνειρό σας είναι αλήτης, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως κάποιος από το στενό σας περίγυρο, σας φθονούν.

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι γράφετε ένα γράμμα σε κάποιον, τότε τα πράγματα που έχετε βάλει σκοπό να πετύχετε, θα επιτευχθούν και μάλιστα πολύ σύντομα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας συστημένο γράμμα, είναι σημάδι ότι χρηματικά ζητήματα θα γίνουν αφορμή για να χαλάσουν σχέσεις πολλών χρόνων.

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι οδηγείτε άρμα, σημαίνει ότι είστε άνθρωπος με σιγουριά και αυτοπεποίθηση και πρόκειται να έχετε πολλές επιτυχίες στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι σηκώνετε ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος, ελέγξτε την κατάσταση των νεύρων σας: βρίσκεστε στα όρια της κατάρρευσης από πιέσεις που δέχεστε στην οικογένεια και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Εγγραφή στο RSS - Πορτογάλος