Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πρίνστον

Αρχική » Oneiro » Πρίνστον

Ονειροκρίτης Πρίνστον - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πρίνστον

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, σάλπιγγα ή ακούσετε τον οξύ ήχο της, θα λάβετε ειδήσεις που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη μελλοντική σας ευτυχία.
    Αν ονειρευτείτε ότι παίζετε σάλπιγγα, οι επιτυχίες που θα σημειώσετε θα ξεπεράσουν κατά πολύ τις προσδοκίες σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Στην περίπτωση που δεν είστε στη μέση μιας μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή κάποιου πράγματος που σας επηρεάσει σχετικά, το να δείτε πως αδειάζεται κάποιον χώρο ή πράγμα από το περιεχόμενο που έχει,

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - Πρίνστον