Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πραξιφάνης

Αρχική » Oneiro » Πραξιφάνης

Ονειροκρίτης Πραξιφάνης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πραξιφάνης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν στον ύπνο σας δείτε ότι εμπλέκεστε σε κάποιο ειδύλλιο με το αντίθετο φύλο, τότε να είστε έτοιμοι διότι η σχέση που θα έρθει θα είναι ώριμη και θα ευδοκιμήσει.

  • Τα μπισκότα όπως συνήθως τα γλυκά στα όνειρα, αποτελούν αρνητικό σύμβολο.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας μπισκότα είτε ότι τα τρώτε είτε όχι, να περιμένετε στενοχώριες και αναποδιές εκείνη την περίοδο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γυναίκα που φοράει εντυπωσιακό και πολύτιμο περιδέραιο, θα λάβετε ειδήσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας βοηθήσουν για ορθές επιλογές σε υποθέσεις κρίσιμες.

  • Το μονοπάτι συμβολίζει τις επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε στη ζωή μας.

    Εάν λοιπόν δείτε ότι το μονοπάτι στο οποίο βαδίζετε είναι σκοτεινό, στενό, δύσβατο και γεμάτο άσχημα συναισθήματα τότε κάποιες επιλογές σας θα σας οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις.

  • Αν ονειρευτείτε πως έχετε μεγάλη ανεξαρτησία, σημαίνει πως έχετε κάποιον εχθρό που θα σας αδικήσει.

    Αν πάλι ονειρευτείτε πως κερδίζετε χρηματική ανεξαρτησία, ίσως δεν έχετε την τύχη με το μέρος σας προς το παρόν, αλλά τα καλά αποτελέσματα δεν αργήσουν να έρθουν.

  • Ο λάρυγγας συμβολίζει μία προσπάθεια από εμάς να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινούς μας ανθρώπους για μία κατάσταση που μας βασανίζει.

Εγγραφή στο RSS - Πραξιφάνης