Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πυραίχμης

Αρχική » Oneiro » Πυραίχμης

Ονειροκρίτης Πυραίχμης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πυραίχμης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι ασκείται ένα επάγγελμα που σας είναι εντελώς άγνωστο αυτό σημαίνει ότι έχετε ανησυχίες για να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό.
    Αν το επάγγελμα σας είναι κοπιαστικό και επίπονο, τότε θα προκόψετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε στην κατοχή σας ένα αντικλείδι, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα, ανάλογα με τον τρόπο που θα το δείτε.

  • Αν δείτε ότι σιγοτραγουδάτε έναν σκοπό ζωηρό και εύθυμο, οι κόποι σας θα αποδώσουν αποτελέσματα.

    Αν τραγουδάτε ένα μελαγχολικό τραγούδι, θα σας νοσταλγήσετε ανθρώπους ή καταστάσεις του παρελθόντος.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δέχεστε το δάγκωνα ενός ζώου ή εντόμου, λυσσασμένου ή δηλητηριώδους , τότε σημαίνει ότι έχετε πολλούς εχθρούς που καραδοκούν να σας καταστρέψουν και ψάχνουν να βρουν μία ευκαιρία, η οποία θα τους δοθεί πολύ σύντομα αν δεν είστε προετοιμασμένοι και προφυλαγμένοι.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παρακολουθείτε μια συναυλία που δίνεται από ορχήστρα, να περιμένετε να ξεσπάσουν επάνω σας κουτσομπολιά και κακολογίες.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είσασταν σε φτώχεια, σημαίνει ότι αγνοήσατε τις ανάγκες της ζωής και το όνειρο λειτουργεί ώς υπενθύμιση.

Εγγραφή στο RSS - Πυραίχμης