Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πωλ

Αρχική » Oneiro » Πωλ

Ονειροκρίτης Πωλ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πωλ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αδράχτι, παρόλο που είναι ένα σπάνιο όνειρο στην εποχή μας έχει σημαντική ερμηνεία η οποία είναι η εξής :
    Όπως και στο γνωστό παραμύθι, στην ωραία κοιμωμένη, αλλά και σε άλλα παλιότερα παραμύθια το αδράχτι προμηνύει δυσκολίες και βάσανα.

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Ο καφές στα όνειρα συμβολίζει, κατά βάση, θλιβερά μαντάτα.

    Έτσι, όπως και αν δείτε καφέ στον ύπνο σας, είτε σας τον προσφέρουν, είτε τον προσφέρετε, είτε τον καβουρντίζετε, είτε απλώς παρακολουθείτε άλλους να πίνουν καφέ, να περιμένετε πίκρες, βάσανα, αποτυχίες, αρρώστιες.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ακόνι - ακονόπετρα, θεωρείται προμήνυμα στενοχώριας και χρειάζεται προσοχή στις ενέργειες σας, για να αποφύγετε μπλεξίματα και κακοτοπιές.

    Πιθανον να χρειαστεί να κάνετε ένα ανεπιθύμητο ταξίδι, ύστερα από ένα τέτοιο όνειρο.

  • Η σκορδαλιά όταν κάνει την παρουσία της στον ονειρικό σας κόσμο, δεν έχει την ευχάριστη έννοια του γνωστού, αγαπημένου, παραδοσιακού συνοδευτικού φαγητού.

Εγγραφή στο RSS - Πωλ