Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πόπη

Αρχική » Oneiro » Πόπη

Ονειροκρίτης Πόπη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πόπη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι σέρνεστε στη γη και δεν μπορείτε με τίποτα να σηκωθείτε στα πόδια σας τότε να περιμένετε ότι δεν θα απαλλαγείτε εύκολα από τα προβλήματα που σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρείτε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.
    Είναι φανερό ότι δεν νιώθετε πολύ δυνατός και τα πάντα σας φαίνονται μάταια.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι είναι άνοιξη και το δεδομένο αυτό έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο, θα έχετε σύντομα κάποια σημαντική επιτυχία που θα σας αποφέρει μεγάλες υλικές απολαβές αλλά και ψυχική ανάταση, ως αποτέλεσμα των κόπων και της επιμέλειας σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους που κατέχουν κυβερνητικά αξιώματα, σύντομα θα υποστείτε κάποια γελοιοποίηση.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Είτε είστε ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης ενός δέματος στο όνειρό σας, χαρμόσυνες θα είναι οι ειδήσεις που θα λάβετε και στις δύο περιπτώσεις και μάλιστα από κάποιον δικό σας άνθρωπο που δεν μένει κοντά σας.
    Ίσως από κάποιον συγγενή σας που ζει στο εξωτερικό.

Εγγραφή στο RSS - Πόπη