Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ράι

Αρχική » Oneiro » Ράι

Ονειροκρίτης Ράι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ράι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το ασανσέρ στα όνειρα είναι άλλο ένα, όχι θετικό σημάδι.

    Αν δείτε λοιπόν ασανσέρ, σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια και πιθανόν να έχετε μπλεξίματα, στον τομέα της εργασίας σας.

  • Τα κούτσουρα συμβολίζουν «βάρος» είτε ψυχολογικό είτε οικονομικό.

    Εάν δείτε λοιπόν κούτσουρα στοιβαγμένα τότε να είστε προετοιμασμένοι για ενδεχόμενα οικονομικά βάρη, άγχη και στενοχώριες.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βάζετε κολόνια, τότε το όνειρό σας αποτελεί ένα σημάδι ότι δεν είστε έτοιμος να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που πρόκειται να βρεθούν μπροστά σας.

    Είναι όμως και μια βοήθεια, γιατί σας εφιστά την προσοχή για να διορθώσετε τα λάθη σας.

  • Το λάδι συμβολίζει ευχάριστα συναισθήματα και ευημερία.

    Εάν δείτε ντενεκέδες ή δοχεία ή κουτιά που περιέχουν λάδι σε μεγάλη ποσότητα, πιθανό να σας συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο που θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική σας κατάσταση.

  • Για τη γυναίκα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει το μωρό της προβλέπεται πρόσληψη σε καλή δουλειά.
    Για την κοπέλα που θα ονειρευτεί πως θηλάζει ένα μωρό, προβλέπεται πως θα απασχοληθεί σε θέσεις τιμητικές και εμπιστευτικές.

Εγγραφή στο RSS - Ράι