Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρέμπραντ

Αρχική » Oneiro » Ρέμπραντ

Ονειροκρίτης Ρέμπραντ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρέμπραντ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας έναν κλειδαρά, το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως ο κλειδαράς είστε εσείς το όνειρό σας αποκαλύπτει τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας διακατέχουν και σας υπενθυμίζει τον θαυμασμό που έχουν οι άλλοι για εσάς.

  • Όταν μια γυναίκα δει στον ύπνο της όμορφα παχουλά και άσπρα γατάκια, σημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να τη διαβάλουν με σκοπό να την καταστρέψουν, αλλά η σωστή κρίση της θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτές τις επίβουλες ενέργειες.

  • Ο ονειροκρίτης δίνει δύο εκδοχές για τον έπαινο στα όνειρα.
    Εάν δείτε ότι δέχεστε έπαινο οποιασδήποτε μορφής τότε να προσέχετε τα καλά λόγια ανθρώπων που θέλουν να σας βλάψουν.

  • Το δισκοπότηρο, παρότι αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα της θρησκείας μας, θεωρείται πάρα πολύ κακός οιωνός όταν παρουσιάζεται στα όνειρα.
    Έτσι βάσανα, ταλαιπωρίες, πεσμένο ηθικό, στεναχώριες και πολλά άσχημα σας περιμένουν αν δείτε στον ύπνο σας δισκοπότηρο.

  • Αν δείτε ένα κοπάδι πρόβατα, σας έρχονται ημέρες άφατης ευτυχίας και χαράς.

    Αν το κοπάδι είναι δικό σας, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχετε καμιά σχέση με κτηνοτροφικές εργασίες, η ζωή επιφυλάσσει για σας ανταμοιβές σπάνιες σε υλικά και ηθικά αγαθά.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.

Εγγραφή στο RSS - Ρέμπραντ