Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ρέντη

Αρχική » Oneiro » Ρέντη

Ονειροκρίτης Ρέντη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ρέντη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι είσασταν σε φτώχεια, σημαίνει ότι αγνοήσατε τις ανάγκες της ζωής και το όνειρο λειτουργεί ώς υπενθύμιση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε σε μια συναυλία και παρακολουθείτε γοητευμένος το μαέστρο που, ανεβασμένος στο πόντιουμ, διευθύνει την ορχήστρα, τότε ο λεπτός κι ευαίσθητος χαρακτήρας σας που διψάει για πνευματικές εξάρσεις θα ανταμειφθεί, αφού είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε, να ερωτευθείτε

  • Το κουνέλι συμβολίζει γαλήνη και ηρεμία.

    Εάν δείτε ότι περιστοιχίζεστε από πολλά κουνέλια ή δείτε απλά πολλά κουνέλια σε ένα χώρο, τότε θα βρεθείτε σε μία περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας.

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

    Αν το νερό της δεξαμενής το χρησιμοποιείτε για να ποτίσετε τον κήπο σας, οι επιτυχίες θα είναι ακόμη πιο σημαντικές.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι βρίσκεστε σε καζίνο σημαίνει ότι έχετε οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν και σκέφτεστε πως θα τα λύσετε.

  • Η έγκυος γυναίκα στα όνειρα, είναι πάντα καλό σημάδι και προοιωνίζει ευημερία και ψυχική πληρότητα. Αν δείτε στο όνειρο σας έγκυο γυναίκα να γεννά, θα έχετε μεγάλες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα. Ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Εγγραφή στο RSS - Ρέντη